Victor Nilsson Lindelöf till Serie A och Juventus?

Victor Nilsson Lindelöf till Serie A och Juventus?

Juventus vill köpa Victor Nilsson Lindelöf

Enligt uppgifter från Italien vill de regerande Serie A-mästarna Juventus värva Victor Nilsson Lindelöf som denna säsong slagit igenom i Benfica.

För några dagar sen vann Victor Nilsson Lindelöf den portugisiska ligan tillsammans med Benfica, svensken som slängts in i hetluften i mitten av säsongen har imponerat stort på storlagen i Europa och nu kan 21-åringen vara på väg till en ny klubb.

Enligt Calciomercato ska Juventus ha ett stort intresse för svensken och att man kommer anstränga sig för att försöka köpa loss försvararen innan sommarens EM-slutspel där Nilsson Lindelöf är uttagen i den svenska truppen. Man är dock inte ensamma om att vilja värva spelaren. Enligt Sportbladet ska även Manchester United, Bayern München, Real Madrid och Barcelona ha Nilsson Lindelöf på sin agenda och sägs ha lagt ett bud på 250 miljoner kronor för att köpa loss spelaren.

Huvudpersonen själv uttalade sig i mars månad om sin situation då Paris Saint-Germain ville värva svensken.

– Jag såg det bara, men har inga kommentarer till vad som skrivs. Jag är i Benfica och jag trivs fantastiskt bra där. Det är inget jag lägger någon energi på, sa Lindelöf till Fotbollskanalen i mars.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply