Vasalundsstjärnan till Portugal?

Den svenska transfersajten, fotbolltransfers.com, avslöjar att såväl Atlético Clube de Portugal som ett flertal Superetta-klubbar jagar Vasalunds IF:s mittfältsstjärna Jens Jacobsson. 23-åringen har ett utgående kontrakt med Division 1-klubben och har nyligen även varit på provspel hos Atlético Clube de Portugal – där även Belenenses ska ha studerat mittfältaren.

”Jag var nere för en vecka sedan och testade, det gick bra. Atlético Clube de Portugal är intresserade, men det är aktuellt först när mitt kontrakt löper ut i november. Sen tittade även högstaligaklubben Belenenses på mig, de har jag inte hunnit prata med. Men personen som hjälpt mig ska ta kontakt med dem i veckan, så får vi se.”, säger mittfältaren till fotbolltransfers.com.

”Som det ser ut just nu håller jag kontakten med tränaren i Atlético, han gillar mig riktigt mycket. Personligen vill jag avvakta lite hur det blir i Sverige innan jag bestämmer mig. Deras tränare är dock riktigt intresserad. Jag kan absolut tänka mig en flytt till Portugal. Men har lite klubbar i Sverige också som är intresserade. Ska överväga mina alternativ. I Portugal har de finanskris och det är inte jättestora pengar, det är ett minus.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply