Topp 10: Världens mest sålda fotbollströjor 2024

Vem har flest Champions League-titlar? Messi eller Cristiano Ronaldo?

Fotbollsspelarna som sålt flest fotbollströjor i världen denna säsong – vilken fotbollsspelare har sålt flest matchtröjor?

Världens mest sålda fotbollströjor? Vilken fotbollsspelare säljer mest fotbollströjor i världen? Att bära sitt lags matchtröja är väldigt populärt då man visar vilket lag man hejar på samtidigt som man gärna visar sin stolthet genom att ha på sig den.

Många gillar även att trycka en spelares namn på ryggtavlan för att visa att man gillar just den spelaren lite extra. För varje gång någon köper en tröja med ett namn tjänar spelaren vars namn är tryckt en summa, ju fler tröjor man säljer desto mer pengar får man. Se och spela på fotboll live =>

Fotbollsspelarna som sålt flest fotbollströjor i världen denna säsong - vilken fotbollsspelare har sålt flest matchtröjor?

10 spelare som sålt mest fotbollströjor i världen denna säsong

Vilken fotbollsspelare har sålt flest tröjor? Tidigare har vi gjort en lista över klubbarna som sålde flest tröjor. Kolla gärna igenom den listan först innan du går igenom denna lista. När ni tittat igenom några av de spelare som säjer mest tröjor i världen så kommer ganska snabbt att märka Manchesterspelarna är överrepresenterade när det gäller tröjförsäljning.

Frågan är ifall spelarna kan sälja lika många som några av de snyggaste fotbollströjorna i världen och de snyggaste matchtröjorna i Allsvenskan. Nu är det dags att ta en titt på vilka spelare som säljer alla dessa tröjor och vilken spelare som säljer mest tröjor i världen!

För att köpa fotbollströjor rekommenderar vi Sportamore, affären med bäst priser och snabbast leverans.

Topp 10: Världens mest sålda fotbollströjor 2022/2023

10. Sergio Agüero

Sergio Agüero har inte haft någon stabil plats på denna lista. Under de senaste säsongerna har han hoppat fram och tillbaka och nu hittar vi honom på tionde plats.

9. Alexis Sánchez

Arsenals storstjärna är den som säljer tröjor för den rödvita huvudstadsklubben. På denna lista ligger han på nionde plats.

8. Philippe Coutinho

Coutinho hittar vi på åttonde plats på listan. Brassen har även varit Liverpools bästa tröjsäljare under de senaste tre säsongerna.

7. David De Gea

David De Gea har funnits med på denna lista sju av de senaste åren. Han är den enda målvakt att vara med på listan och är en av Manchester Uniteds viktigaste spelare.

6. Neymar

Neymar flyttade sommaren 2017 till Paris Saint-Germain och i den franska huvudstadsklubben fortsätter han att göra mål. Brassen är även den spelare som säljer sjätte flest tröjor i fotbollsvärlden.

Spelare som sålt mest fotbollströjor i världen denna säsong

5. Mesut Özil

Tillsammans med Alexis Sánchez är Mesut Özil Arsenals stora stjärna. Den tyske landslagsmannen hittar vi på plats nummer fem.

4. Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic är så mycket mer än en fenomenal fotbollsspelare. Han är även en av de som säljer flest tröjor. Flytten till Manchester United har gjort att svensken klättrar från tolfte till fjärde plats på denna lista.

3. Paul Pogba

Tillsammans med Zlatan Ibrahimovic är Pogba den spelare som säljer flest matchtröjor i Manchester United. Fransmannen hittar vi på tredje plats på denna lista, frågan är om han någonsin kommer kunna nå en högre placering.

2. Cristiano Ronaldo

Den eviga kampen mellan världens bästa fotbollsspelare verkar aldrig ta slut och när det kommer till tröjförsäljning får Cristiano Ronaldo nöja sig med en andraplats. Portugisen har spelat i Real Madrid sen 2009 och ser ut att göra det under en längre tid framöver.

1. Lionel Messi

På förstaplatsen hittar vi Lionel Messi som är den spelare som säljer flest fotbollströjor i världen 2023/2024. Argentinaren har ett stort ansvar på sig i Barcelona och är en av de mest eftertraktade spelarna någonsin.

Topp 10: Världens mest sålda fotbollströjor 2023/2024

Detta var listan över de spelare i världen som sålt flest tröjor säsongen 2023/2024. Gillar du listan? kolla då gärna in våra andra TOPP 10-listor som finns här nedanför!

För att köpa fotbollströjor rekommenderar vi Sportamore, affären med bäst priser och snabbast leverans. Se och spela på fotboll live =>

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365