Valencia vill värva Leicesters Jamie Vardy

Jamie Vardy till Gary Nevilles Valencia?

Under söndagen kommer uppgifter om att ännu ett lag ska finnas med på listan över potentiella destinationer för Jamie Vary, nämligen Valencia.

Jamie Vardy har efter sin braksuccé i säsongens Premier League lockat till sig uppmärksamheten från flera storklubbar runt om i England och Europa.  Liverpool, Chelsea och Manchester United var först ut att visa intresse för anfallaren som gjorde mål i 11 raka matcher i den engelska högstaligan.

Nu skriver Daily Star att ännu ett lag är ute efter 28-åringen. Gary Neville blev i dagarna klar som ny huvudtränare i Valencia och nu skriver den engelska tidningen att den spanska ligasjuan ska komma att lägga ett bud på anfallaren som sags vara när att förlänga med Leicester City.

Vill även värva Honda

Valencia som för inte så längesen fick in en ny ägare vill inte bara få in Jamie Vardy, enligt flera italienska medier vill man även värva Keisuke Honda. Japanen har tidigare gått ut och kritiserat AC Milan för att man inte investerat tillräckligt mycket medan klubben från sin sida menar att Honda helt enkelt inte passar och att värvningen av affärsmässigt syfte.

Med Gary Neville som ny tränare i klubben kommer man att bygga om lite i klubben redan i vinter för att sedan helrenovera till nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply