Valencia planerar värvning av Honda

bet365

Honda anser att Milan inte investerar nog i klubben

Efter att öppet kritiserat sin klubb Milan för att ”alltid ha samma problem” kan Keisuke Honda öppna för klubbyte och Valencia finns bland de intresserade

Keisuke Honda gick häromdagen ut och kritiserade öppet sin nuvarande klubb Milan för att inte investera tillräckligt mycket samt att de alltid har samma problem varje år, enligt football-italia.net som citerar Gazzetta dello Sport. Milan har förlorat mot många stora motståndare som Inter och Napoli på sistondes och kriticismen regnar in från alla håll, nu senast inifrån.

– Problemen hos Milan är väldigt tydliga, om inte annat så för att de är alltid likadana. Om vi inte lär oss någonting från den här förlusten betyder det att vi är väldigt långt från att bygga upp klubben på nytt, sade den 29-årige mittfältaren.

Det rapporteras att han för dessa ord mycket väl kan bötfällas och det för honom också närmare en möjlig San Siro sorti.

Enligt både den spanska tidningen AS och Italiens Tuttosport planerar nu Valencia att lägga ett bud på den japanska landslagsmannen i januaris transferfönster. Det verkar möjligt att Milan byter till ett 4-4-2 system, vilket betyder ännu mindre speltid för Honda. 29-åringen kom till Milan i januari 2014 på en fri transfer när hans kontrakt med CSKA Moskva löpte ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply