bet365

Uppgifter: Zlatan har gjort sin sista match i United

Uppgifter: Zlatan har gjort sin sista match i United

Zlatan Ibrahimovic lämnar Premier League

Svensken som lämnade Paris Saint-Germain för spel i Manchester United sommaren 2016 ska nu ha gjort sin sista match i klubben. Detta då han är på väg att flytta till amerikanska MLS.

Tidigare hade Zlatan Ibrahimovic endast spelat i Serie ALa Liga och Ligue 1 när det kommer till de största ligorna i Europa. Många trodde inte att ”Ibra” skulle hålla måttet för spel i Premier League men sommaren 2016 blev det en flytt till Manchester United. Det har totalt blivit 17 mål på 33 ligamatcher sen flytten till Old Trafford men nu ser svensken ut att ha gjort sitt på de brittiska öarna.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2018

Nu skriver nämligen amerikansk press att Zlatan Ibrahimovic är nära att lämna United efter att ha fått sparsamt med speltid efter sin korsbandsskada. Det är framför allt MLS som ska vara intressant för den svenske superanfallaren och det har tidigare pratats om Los Angeles Galaxy. Jose Mourinho ska ha godkänt en flytt för svensken som inte finns med i portugisens planer under resterande tid av säsongen.

Zlatans kontrakt med Manchester United sträcker sig endast till den 30 juni och det ser inte ut att bli någon fortsättning på The Theatre of Dreams.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply