Milan vill försöka värva Dani Ceballos

bet365
Milan vill försöka värva Dani Ceballos

Ceballos fortsatt på Milans radar

Spelaren som inte alls lyckats ta en plats sedan flytten till Real Madrid kan komma att lämna Santiago Bernabeu. Nu sägs AC Milan ha riktat blickarna mot Dani Ceballos.

AC Milan är intresserade av att förstärka truppen till nästa säsong. Efter att man storsatsat sommaren 2017 har det inte gått som man hoppats på förrän Gattuso tog över rodret och man har nu inte förlorat i ligaspelet sedan den 23 december. Det är flera spelare man vill värva in till San Siro den kommande sommaren och ett av de mesta jagade är Dani Ceballos. Supertalangen som lämnade Real Betis för spel i Real Madrid den gångna sommaren har inte alls lyckats i den spanska huvudstadsklubben och nu vill Milan locka till sig andalusiern.

Enligt flera tidningar i Italien ska Milan vara beredda att köpa loss Ceballos under sommaren och en prislapp ska mer eller mindre vara satt för Ceballos. Milan kan komma att betala 40 miljoner euro för spelarens tjänster om en affär blir av i sommar. Ceballos kostade 16,5 miljoner euro när han lämnade Betis för spel i den spanska huvudstaden men nu har alltså priset gått upp avsevärt.

Tillsammans med bland annat Theo Hernández och Marcos Llorente är Ceballos en av de tre spelare som inte lyckats ta en plats på Santiago Bernabéu under sitt första år i säsongen. För Ceballos del har det blivit 293 minuter på 13 matcher för 21-åringen.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2018

Dani Ceballos sitter på ett kontrakt med Real Madrid som binder honom till den spanska huvudstadsklubben till och med sommaren 2023.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply