Uppgifter: West Ham vill köpa Christian Benteke från Liverpool

Uppgifter: West Ham vill köpa Christian Benteke från Liverpool

Benteke lämnar Liverpool?

Enligt brittisk media vill West Ham förstärka anfallslinjen till nästa säsong och har bestämt sig för att värva Christian Benteke från Liverpool.

Ikväll spelar Liverpool Europa League-final mot Sevilla i en match som kan vara avgörande för det engelska storlaget under sommarens transferfönster. Skulle man lyckas vinna matchen belönas man med en plats i nästa års upplaga av Champions League, något som kommer locka spelare att skriva på för Merseysideklubben.

En spelare som dock inte ser ut att bära den röda tröjan nästa säsong är belgaren Christian Benteke, 25-åringen har inte alls lyckats anpassa sig på Anfield och ingår inte heller i klubbens planer när Jürgen Klopp drar igång försäsongen efter sommarens EM-slutspel. Tidigare har det pratats om att Benteke är på Juventus radar och att det ska ha förs konversationer med Atlético Madrid men nu har en ny klubb lagts sig in i jakten på spelaren. Enligt The Sun ska West Ham United med Slaven Bilic i spetsen anmält sitt intresse för att värva spelaren, detta efter att han fått ett bud på 31 miljoner pund på Alexandre Lacazette nekat.

Christian Benteke förväntar starta på bänken i kvällens Europa League-final.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply