Uppgifter: Tottenham vill låna Isco

Uppgifter: Tottenham vill låna Isco

Kan plocka in spanjoren i vinter

Tottenham fortsätter att jaga Real Madrids mittfältare Isco. Den engelska klubben vill låna spelaren, uppger Independent.

Iscos framtid i Real Madrid är fortsatt osäker. Spelaren har startat många av klubbens senaste ligamatcher, men innan dess uttryckte spelaren ett missnöje över utebliven speltid. 24-åringen är även inne på de sista 18 månaderna av sitt avtal med Champions League-mästarna, och klubben har ännu inte erbjudit spanjoren ett nytt kontrakt. Detta har väckt andra klubbars intresse för spelaren. Bland annat har det talats om att Juventus förbereder ett bud på Isco och att Isco kan ersätta Wayne Rooney i Manchester United. Nu ger sig en till klubb in i jakten på mittfältaren.

Den här gången handlar det om Tottenham. Londonklubben vill plocka in Isco i januari, uppger Independent. Premier League-klubbens tränare Mauricio Pochettino påstås vara en stor beundrare av Real Madrids mittfältare och vill locka till sig spelaren under vinterns transferfönster. Tottenham sägs dock vara osäkra på om den spanska klubben vill släppa Isco permanent och är därför öppna till att låna in honom.

Vill stanna

Enligt Isco själv vill han dock inget hellre än att stanna i den spanska storklubben.

– Jag har aldrig velat lämna Real Madrid. Vi kommer att gå igenom både framgångar och motgångar, och jag kommer inte att ge upp. Jag kommer fortsätta att kämpa och visa att jag är tillräckligt bra för att spela för den här klubben, säger Isco enligt Independent.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply