Thiago Maia: ”Real eller Barcelona? Jag föredrar PSG”

Thiago Maia: ”Real eller Barcelona? Jag föredrar PSG”

Unge talangen har sitt val klart för sig

Santos mittfältare Thiago Maia hahr gått ut och sagt att han skulle föredra en flytt till franska Paris Saint-Germain framför Real Madrid eller FC Barcelona.

Den brasilianska storklubben Santos har en mycket stor talang i sina led, i den unga mittfältaren Thiago Maia, som enbart är 19 år gammal men redan mycket lovande. I somras spelade Maia OS som tog plats i hans hemland, i Rio de Janeiro och han fick äran att vinna guld tillsammans med sina lagkamrater Neymar och Gabigol. Detta gjorde att han kom att få mycket uppmärksamhet, med många klubbar som öppnade upp ögonen för den brasilianske talangen, däribland Chelsea FC ryktas vara väldigt intresserade skriver TMW.

Thiago själv har också uttryckt sina tankar om sin framtid för ESPN Brasilien, där han öppenhjärtat berättar vart han helst ser sig själv.

– Många spelare säger att de vill spela för Real Madrid eller Barcelona men jag identifierar mig själv med Paris Saint-Germain. Kontakt? Nej, inte än men jag hoppas att det händer någon dag. Som jag sade, jag identifierar mig själv med PSG och jag har vänner där. Marquinhos har berättat för mig vad det är för klubb. Det är tydligt att han är nöjd där. Om jag går dit någon dag, då kommer jag att vara mycket nöjd. Jag lämnar min framtid i händerna på min mamma och min agent dock, sade Thiago.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply