Uppgifter: Tottenham förbereder stort bud på Álvaro Morata

Uppgifter: Tottenham förbereder stort bud på Álvaro Morata

Álvaro Morata till Premier League?

Enligt uppgifter till brittiska tidningar kommer Tottenham Hotspur att lägga ett bud på Juventus Anfallare Álvaro Morata för att köpa loss spanjoren.

Det är fortfarande oklart om Real Madrid vill köpa tillbaka Álvaro Morata eller inte. Den spanska storklubben har en återköpsklausul på spelaren på 35 miljoner euro som kan utnyttjas fram till sommaren. Problemet är dock att man från och med sommaren 2016 inte får värva spelare då man tillsammans med Atlético Madrid fått transferförbud. I och med det är det oklart om man kommer att hämta tillbaka spelaren eller inte då man måste bestämma sig under den kommande veckan.

Skulle Álvaro Morata stanna i Juventus kan istället Tottenham bli nästa klubbadress för spelaren. Enligt brittisk media ska nämligen Tottenham vara redo att betala upp emot 43 miljoner euro för 23-åringen som lämnade Real Madrid för spel i Turin 2014.

Morata kan vara på väg att lämna den gamla damen, detta efter att Paulo Dybala slagit igenom och tagit en startplats i Massimiliano Allegris lagbygge. Tottenham kommer dock inte att få någon lätt uppgift att värva anfallaren. Förutom Spurs ska även Arsenal, Chelsea och Liverpool redo att öppna plånböckerna för att köpa loss spelaren som denna säsong endast gjort tre mål i samtliga turneringar denna säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply