Uppgifter: Samuel Umtiti kan lämna Barcelona i sommar

Uppgifter: Samuel Umtiti kan lämna Barcelona i sommar

Umtiti till Manchester United?

Spelaren som anslöt från Lyon sommaren 2016 kan komma att lämna FC Barcelona i sommar. Det skriver Barcelonabaserad press under tisdagen.

Samuel Umtiti sitter på ett kontrakt som binder honom till klubben till och med sommaren 2021. Han har dock en utköpsklausul på endast 60 miljoner euro och känslan kring fransmannens framtid är inte helt positiv i Barcelonalägret. Spelaren ska precis ha inlett nya förhandlingar med den spanska storklubben men det ska inte gå riktigt som man tänkt sig. Faktum är att Umtiti tackat nej till att förlänga sitt kontrakt med Camp Nou-klubben och sägs ha siktet på Premier League.

Det är Diario SPORT som kommer med uppgifter om att tongångarna i Barcelona inte ska vara allt för positiva och att klubbledningen ska vara rädda att tappa spelaren. Den låga utköpsklausulen tillsammans med att spelaren inte är speciellt positiv till att förlänga kontraktet gör att en flytt till England ska vara fullt möjlig. Det är framför att Manchester United som ska vara intresserade av Umtiti och man ska ha varit det under ett längre tid. Han skulle i så fall bli lagkamrat med Victor Nilsson Lindelöf på Old Trafford.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply