Dani Ceballos vill lämna Real Madrid

Dani Ceballos vill lämna Real Madrid

Ceballos vill lämna Real Madrid

Spelaren som kom från Real Betis förra sommaren vill lämna Real Madrid. Detta efter att inte alls fått den speltid han förväntat sig.

Sommaren 2017 gjorde Real Madrid en satsning på flertalet ungdomar. Man tog tillbaka bland annat Marcos Llorente som var utlånad till Alaves och köpte namn som Theo Hernández och Dani Ceballos. Detta från Atlético Madrid och Real Betis. På Santiago Bernabéu har det dock inte blivit den speltid man hoppats på. Ingen av de tre nämnda spelarna har lyckats ta en startplats och nu säger Ceballos att han vill ha mer speltid.

– Jag förväntade mig att spela mer. Det är självklart. Just nu tänker jag dock endast på att fortsätta jobba hårt och vara beredd när tränaren ger mig chansen, säger Ceballos.

Han öppnade även dörren för att lånas ut under det kommande transferfönstret.

– Under de veckor som är kvar av säsongen kan det hända mycket. Jag har kontrakt med Real Madrid och jag kommer ge allt.

Liverpool intresserade

Det är ingen hemlighet att Dani Ceballos jagas av Liverpool. Spelaren har varit på The Reds radar under en längre tid och har frågat om spelarens underskrift tillsammans med bland annat AC Milan och Juventus.

21-åringen ska enligt Mundo Deportivo vara en av de spelare som Real Madrid kan komma att släppa i sommar. Marängerna ska dock inte vilja släppa spelaren för mindre än 25 miljoner pund.

Ceballos kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply