Uppgifter: Sampdoria intresserade av Georgios Samaras

Georgios Samaras på väg till Italien

Enligt flera italienska medier, däribland Corriere dello Sport, är Sampdoria mycket nära en överenskommelse med rutinerade Georgios Samaras. 

30-årige Georgios Samaras har sedan början av sommaren varit bosman, efter att hans kontrakt med West Bromwich revs i juni, men verkar nu – efter en tid fylld av ovisshet för hans del – ha hittat en ny klubbadress. Däremot i Italien denna gång.

Långt gångna i förhandlingsfasen

För enligt Corriere dello Sport håller Sampdorias tränare, Carlo Osti, just nu på att lösa ihop de sista pusselbitarna i förhandlingarna i hopp om att få över Samaras till Italien i helgen. Han kan planeras nämligen enligt uppgifterna anlända i Genua redan imorgon (fredag) för att genomgå läkarundersökningen och därefter skriva på ett kontrakt. 

Rutinen talar för Samaras

Det ser alltså ut som att Samaras – trots en längre tid fylld av misslyckanden – kommer fortsätta spela fotboll på en väldigt hög nivå, trots det faktum att han enbart deltog i magra 17 matcher i två olika ligor förra säsongen. 30-åringen har nämligen – bortsett från den senaste säsongen – spelat riktigt bra och lyckats samla på sig en hel del rutin under den övriga delen av sin karriär, som han spenderat i klubbar som Heerenveen, Manchester City och Celtic. Något som talar för fortsatt spel på hög nivå för hans del.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply