bet365

Uppgifter: Ronaldo vill se De Gea i Real Madrid

 Uppgifter: Ronaldo vill se De Gea i Real Madrid

De Gea ryktas på nytt till Real Madrid

Enligt brittisk press har Real Madrids superstjärna meddelat presidenten Florentino Pérez att han vill se David De Gea hos marängerna den kommande säsongen.

Under de senaste säsongerna har David De Gea ryktats jagas av Real Madrid. Det ska dock ha varit en fax som hindrat spanjoren från att flytta tillbaka till den spanska huvudstaden men efter händelsen ska De Gea ha bestämt sig för att stanna på Old Trafford. De Gea var nära en flytt till marängerna 2015 och nu sägs Real Madrid försöka på nytt att värva 27-åringen.

Enligt den brittiska tidningen Daily Mirror ska nämligen Cristiano Ronaldo meddelat Real Madrids president att han gärna ser att klubben försöker värva målvakten till nästa säsong. Ronaldo ska inte riktigt vara nöjd med Keylor Navas insatser under hösten, något som gjort att man ligger hela fem poäng bakom Barcelona i La Liga, och ska nu ha begärt en målvaktsvärvning.

SE ÄVEN: Real Madrids löner 2017/2018

Uppgifter- Ronaldo vill se De Gea i Real Madrid

Andravalet: Thibaut Courois

Skulle man inte lyckas ro hem en övergång för David De Gea kommer den spanska huvudstadsklubben rikta blickarna mot en annan målvakten som även spelat i Atlético Madrid: Thibaut Courtois. Belgaren spenderat tre säsonger i den rödvita klubben och kan nu alltså komma att återvända till andra sidan av huvudstaden.

Courtois kontrakt med Chelsea går ut efter säsongen.

SE ÄVEN: Topp 20: Bästa målvakter på FIFA 18

SE ÄVEN: Topp 10: Bästa målvakterna i världen 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365