Uppgifter: PSG vill skriva kontrakt med Fellaini

Uppgifter: PSG vill skriva kontrakt med Fellaini

Fellaini på PSGs radar

Spelaren som sitter på ett utgående kontrakt med Manchester United har inte bestämt sig. Nu lägger sig även PSG in i jakten på Marouane Fellaini.

Turerna kring Manchester Uniteds mittfältare Marouane Fellaini blir allt fler. Spelaren har ännu inte bestämt sig för var han vill spela sin fotboll efter sommaren 2018 och nu har en ny klubb lagt sig in i jakten på belgaren. Enligt engelsk press ska nämligen Paris Saint-Germain lagt sig in i jakten på spelaren och erbjuder spelaren ett kontrakt.

Då Fellaini endast har ett halvår kvar på kontraktet med The Red Devils kan han lämna väldigt billigt i vinter eller gratis nästa sommar. Detta gör att den PSG kan tänka sig att höja spelarens lön avsevärt om Fellaini skulle välja spel på Parc des Princes.

Uppgifter PSG vill skriva kontrakt med Fellaini

Chansen att stanna i United finns

Fellaini har inte bestämt sig om han vill stanna i Manchester United eller inte. Vid flera tillfällen har han uttalat sig om sin situation men aldrig gett ett riktigt svar på vad som kommer hända. Chansen finns fortfarande att han förlänger med United, men vi kommer säkerligen få vänta ett par månader innan vi får ett beslut.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply