UPPGIFTER: Pierre-Emerick Aubameyang nobbar Arsenal – Real in i jakten

Barca och Real Madrid i kamp om Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang nobbar Arsenal – Real in i jakten

Det har inte varit någon bra säsong för Arsenal, och inte heller gav Fredrik Ljungberg någon boost när han tog över efter Unai Emery.

Nu kommer det uppgifter om att stjärnanfallaren Pierre-Emerick Aubameyang tydligt tackat nej till fler kontraktsförhandlingar. Han kom till Arsenal under början av 2018, och har ett kontrakt till 2021. Men nu vill han alltså lämna, i hopp om att kontinuerligt vinna eller utmana om fler titlar. Något som han anser att Arsenal inte kan erbjuda. Samtidigt har Aubameyang varit en väldigt viktig pjäs sen han kom till klubben. Med 53 mål på 83 matcher så har han betytt väldigt mycket. Nyligen blev han också utnämnd som kapten för laget, så det är en spelare norra London klubben inte vill gå miste om.

Det har dock börjat komma rykten om att den spanska giganten Real Madrid letar ny anfallare. Dom ska till och med vara redo att byta bort unga Luka Jovic som inte kommit upp i särskild hög nivå. Men om det ska gå igenom så lär nog Arsenal vilja ha en bunt pengar också.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply