Uppgifter: Mourinho vill få in Koulibaly

Mourinho vill få in Koulibaly

Det är rykten som florerat sedan Mourinho tog över det sjunkande skeppet i Tottenham. Mourinho som vi vet gillar att spendera mycket pengar ser ut att göra det nu i Tottenham också. En spelare han verkar vara lite extra sugen på är Koulibaly som till vardags spelar i Napoli. Vi skrev faktiskt redan när Mourinho var i United för ungefär ett år sedan att han ville ha den idag 28-åriga mittbacken. Men portugisen fick klara sig utan honom där och då. Nu blir dock den stora frågan om han lyckas locka honom till Tottenham istället.

Totttenham som vi vet redan har tre högklassiga mittbackar i form av Alderweireld, Vertonghen och Davinson Sanchez. Vilket gör att det kan nog uppfattas som en lite märklig värvning då det inte är en position man har brist på erfarna spelare. Men Mourinho verkar vara förtjust i Koulibaly och hans aggressiva spelstil.

Denna säsongen har Kalidou Koulibaly gjort 17 framträdanden för Napoli och hunnit ta på sig tre gula kort, dock inget rött, än. Det har inte varit någon direkt bra inledning i Serie A hittills. En sjunde plats med 14 spelade matcher är varken Koulibaly eller klubben nöjd med. Däremot i Champions League har man ett bra utgångsläge inför sista omgången som spelas kommande vecka. Man ligger 2:a efter Liverpool, dock med ett tätt följande Salzburg bakom sig. I sista omågen möts Napoli – Genk, och Salzburg – Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply