Uppgifter: Paul Pogba placeras i Real Madrid efter sommaren

Uppgifter: Paul Pogba placeras i Real Madrid efter sommaren

Pogba till Real Madrid?

Den franske superstjärnan kopplas ihop med en flytt till Spanien och La Liga. Detta efter att relationen med Jose Mourinho ska ha försämrats under den senaste tiden.

Paul Pogba går igenom sin svåraste period sen flytten till Premier League och England. Den franske mittfältaren ska nämligen ha hamnat i konflikt med Jose Mourinho samtidigt som värvningen av Alexis Sánchez gjort att det blivit allt mindre speltid.

Nu har brittisk press tagit det hela ett steg längre och börjat spekulera kring om en flytt för den före detta Juventus-spelaren. Det är The Sun som skriver i sin lördagsupplaga att en flytt till den Iberiska halvön kan komma att bli av.

Mittfältaren är endast 24 år och har drygt tre år kvar på sitt kontrakt, något som gör att han har många år kvar på högsta nivå i den europeiska fotbollen. Mourinho och United kommer dock inte släppa Pogba till vilket pris som helst. Tidningen skriver nämligen att United kommer kräva minst 135 miljoner euro för spelaren som kom till klubben sommaren 2016. Då kostade han 105 miljoner euro och blev en av världens dyraste fotbollsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply