Uppgifter: Milan vill värva Strootman

Uppgifter: Milan vill värva Strootman

Kevin Strootman till Milan

Spelaren som tidigare kopplats ihop med spel i Premier League kan istället komma att lämna för spel hos seriekonkurrenterna.

Kevin Strootman är en spelare som ryktats jagas av flera klubbar i fotbollseuropa. För några är sen var det Manchester United som visade störst intresse för belgaren men efter flertalet skador blev det aldrig någon flytt till de brittiska öarna. Istället stannade han i AS Roma och efter att ha återhämtat sig från skadeproblemen har Strootman återigen hittat tillbaka till en fin form.

Nu börjar transferryktena blåsas upp igen och med drygt tre månader kvar av säsongen kommer uppgifter om att Strootman kan lämna för spel hos rivalerna. Det är Tuttosport som kommer med uppgifter om att AC Milan vill värva Kevin Strootman och att man kommer försöka få till en övergång under sommarens transferfönster.

SE ÄVEN: Mahrez ville gå till Roma – Leicester vägrade sälja

Det är oklart hur mycket Milan är beredda att betala för Strootman. Spelarens utköpsklausul ligger dock på 45 miljoner euro. Kontraktet med AS Roma sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply