Uppgifter: Edinson Cavani kan återvända till Serie A i sommar

Uppgifter: Edinson Cavani kan återvända till Serie A i sommar

Cavani kan lämna PSG för Italien

Efter uttåget från Champions League kan anfallaren nu komma att lämna Paris Saint-Germain. Det pratas framför allt om en återkomst till den italienska ligan där han tidigare representerat Palermo och Napoli.

Under de senaste åren har Paris Saint-Germain storsatsat för att vinna allt. Den franska huvudstadsklubben har vunnit allt från Ligue 1 till Coupe de France men en turnering man ännu inte vunnit är Champions League. Den gångna veckan blev det respass mot Real Madrid och nu sägs flera av spelarna i laget vilja lämna Parc des Princes. Först var det Julian Draxler som kritiserade laget och nu har ett nytt namn dykt upp bland spelare som kan komma att lämna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs stjärnor

Enligt italiensk press ska Edinson Cavani nämligen vilja lämna Paris. Alternativen är många för en flytt men något det pratats extra om är en återkomst till Serie A. I den italienska ligan sägs nu både AC Milan och Juventus försöka värva in spelaren som lämnade Napoli för spel i PSG för drygt fem år sen.

Det blir dock ingen billig affär för att köpa loss anfallaren. Det mesta tyder på att en prislapp kommer ligga på 60-70 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply