Uppgifter: Mesut Özil reas ut av Arsenal

Uppgifter: Mesut Özil reas ut av Arsenal

Arsenal kan släppa Özil i vinter

Enligt de senaste uppgifterna från de brittiska öarna kommer Arsenal sälja Mesut Özil under januarifönstret, detta för ett billigt pris.

Under en längre tid har det pratats om huruvida Mesut Özil kommer fortsätta spela sin fotboll på Emirates Stadium eller inte. De senaste månadernas uppgifter har gjort det allt mer uppenbart att den tyske landslagsmannen inte kommer skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal och nu tvingas Gunners sälja stjärnan redan i vinter. Enligt engelsk press kommer Arsenal att rea ut Mesut Özil som i annat fall kommer lämna gratis sommaren 2018. Arsenal ska ha satt en prislapp på mittfältaren och sägs kräva drygt 30 miljoner euro vid en försäljning, något som många storklubbar i Europa är beredda att betala. 29-åringen ska ha flera klubbar efter sig och det sägs inte vara några större problem att hitta en köpare.

Uppgifter- Mesut Özil reas ut av Arsenal

Den före detta Real Madrid och Werder Bremen-spelaren ska bland annat finnas på radarn för Inter, Fenerbahçe, Bayern München och Manchester United och det återstår att se var stjärnan hamnar efter sommarens VM-slutspel som avgörs i Ryssland.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor 2017/2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply