Uppgifter: Mateo Darmian överens med Juventus om en flytt

Uppgifter: Mateo Darmian överens med Juventus om en flytt

Darmian lämnar Manchester United

Ytterbacken ska enligt brittisk press komma att lämna klubben. Han ska nu vara överens om ett kontrakt med Juventus som börjar gälla från och med i sommar.

Det har inte varit någon lätt säsong för Matteo Darmian under 2017/2018. Italienaren finns inte med i Jose Mourinhos planer och det har endast blivit 13 framträdanden, varav ett efter årsskiftet. Italienaren som anslöt till Manchester United sommaren 2015 har kontrakt till och 2019 men det ser inte ut att bli fler framträdanden på Old Trafford då han sägs vara på väg tillbaka till Italien.

Det är Calciomercato som kommer med uppgifter om att Matteo Darmian är överens med Juventus om en flytt till Allianz Stadium den kommande säsongen. Juventus ska dock inte vara helt säkra på att man vill värva spelaren och kommer därför vänta med att slutföra övergången till transferfönstret öppnar i sommar. Den gamla damen ska nämligen även ha andra alternativ som man ser över.

Darmian är en av flertalet spelare som inte finns med i Jose Mourinhos planer inför nästa säsong. Tillsammans med Luke Shaw och ett par andra spelare kommer United försöka få till övergångar för att köpa in andra spelare.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply