Uppgifter: Martin Lorentzson nära Coventry City

Martin Lorentzson får bestämma om flytt till Coventry City

Enligt FotbollsDirekt ska spelaren ha 48 timmar på sig att bestämma om man vill acceptera spel i Coventry City eller om han vill leta efter en annan klubb.

Den före detta AIK-försvararen Martin Lorentzson kan vara på väg att flytta till Coventry City och enligt Coventry Telegraph ska spelaren ha två dygn på sig att komma med ett beslut.

FotbollDirekt.se har kontaktat spelaren som medger att intresset finns, men att han inte vet något om någon deadline.

– Alltså…jag har inte läst det här. Jag har höga krav på mig själv och kände att jag gjorde bra i från mig när jag var där,säger han till siten.

Enligt Coventry Telegraph ska klubbens manager Tony Mowbray ha uttalat sig om en potentiell värvning och att svensken ska ha 48 timmar på sig.

– Det kommer att bli av inom en dag eller två eller så blåser vi av det, säger han till lokaltidningen.

– Jag anser att vi är nära en lösning men i bland spelar en tredje part in också, säger han kryptiskt och fortsätter: Vi ligger på men kommer vi inte snart till en lösning så får vi börja titta någon annanstans”.

”Det är nära ett beslut”

Såhär säger huvudpersonen själv om ryktet.

– Jag kände att de gillade mig och jag var nöjd med vad jag presterade. Det är ju positivt, det är det. Det är nära ett beslut men ingenting är klart. Jag vill inte ta ut någonting i förskott, säger Lorentzson till FD.

– Men visst kändes det bra när jag var där. Jag var ju där i två veckor och jag kände ju att det gick bra, trots att jag inte spelat fotboll på ett tag. Så på det viset kan det bara bli ännu bättre.

De senaste signalerna har är att Coventry har bestämt sig.

– Ja, alltså…det är ju trevligt att höra. Men som jag sade. Innan någonting är klart så vill jag inte ta ut någonting. Jag vill prata med min agent om det här.

Lorentzon säger dock att ett beslut är nära.

– Det är hyffsat nära ett beslut, kan man säga.

”Tiden i AIK kan ha haft betydelse”

– AIK är ju ändå en klubb som är ganska välkänd med svenska mått ute i Europa så det kan ha haft betydelse. Att man spelat många år i en sådan klubb.

Att flytta till en klubb som har goda chanser att flyttas upp till Championship ser han positivt på.

– Nej, men det är spännande. Bra kvalité, bra fart. Det var trevligt att vara där. Inspirerande miljö. Men som sagt ännu är ingenting klart.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365