Uppgifter: Manchester Uniteds färska bud på Sergio Ramos

Uppges erbjuda 45 miljoner euro för Los Blancos-stjärnan

Den spanske landslagsbacken fortsätter att länkas ihop med The Red Devils. Nu uppges Premier League-klubben erbjuda 45 miljoner euro för Real Madrid-stjärnan Sergio Ramos.

Den engelska storklubben Manchester United är efter ett års frånvaro, tillbaka i Champions League-spelet till den kommande säsongen. Klubben har också visat framfötterna rejält på marknaden hittills med värvningar av både Bayern Münchens stjärna Bastian Schweinsteiger och Southamptons Morgan Schneiderlin under den senaste veckan.

Erbjuder 45 miljoner euro för spanjoren

Samtidigt fortsätter Premier League-laget att länkas ihop med Real Madrids mittbacksgeneral Sergio Ramos. The Red Devils har redan fått ett erbjudande för den spanske stjärnan nekat av Los Blancos, men enligt tabloiden AS ska nu ett nytt erbjudande ha lagts för stjärnan. Erbjudandet ska enligt uppgifterna ligga på summan 45 miljoner euro.

Vill inte sälja – kan stoppa De Gea-planerna

Det sägs dock att den spanska huvudstadsklubben kommer att kräva att engelsmännen möter deras prislapp på 90 miljoner euro. Därtill har även klubbens president Florentino Perez poängterat det faktum att 29-åringen inte är tillgänglig för försäljning. Ett faktum som skapar ett litet dilemma för Los Blancos. Enligt rapporterna ska nämligen Manchester United enbart tänka sig att sälja målvakten David De Gea om Real Madrid går med på att släppa Sergio Ramos i motsatt riktning.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply