Kovacic: ”Jag kommer inte att lämna Inter”

Inter-stjärnan dementerar Liverpool-ryktet

Den kroatiske mittfältstalangen Mateo Kovacic har länkats bort från Inter mot den potentiella destinationen i Premier League, Liverpool. Men detta är uppenbarligen inte i spelarens tankar som nu kategoriskt utesluter flytten.

Den skicklige, unge spelfördelaren i italienska storklubben Inter, Mateo Kovacic har varit omtalad som en potentiell försäljning denna sommaren. Uppgifter har från både italiensk och engelsk media länkat ihop stjärnan med den anrika storklubben i Premier League, Liverpool.

”Aldrig sagt att de vill sälja mig”

Efter försäljningen av Raheem Sterling till Manchester City för 71 miljoner euro, har uppgifterna gällande Mateo Kovacic börjat flöda igen. Nu slår dock den kroatiske landslagsmannen bort dessa rykten och avfärdar kategoriskt en flytt från Nerazzurri.
— Klubben har aldrig uttryckt att de vill sälja mig. Aldrig. Jag kommer att stanna här. Jag flyttar inte. Det är vad jag vill, det är vad min förnyelse(av kontraktet) till 2019 visar, att det kommer vara en långsiktig relation mellan mig och klubben, säger stjärnan till Gazzetta dello Sport.
— Jag vill visa att jag förtjänar Inter, jag vill vinna med den här tröjan. Inter är som Real [Madrid] eller Barcelona.

Kovacic fast besluten att stanna

Mateo Kovacic fick också frågan om han skulle kunna ersätta den 20-årige engelsmannen på Anfield och gällande Liverpools rapporterade intresse.
— Kan jag ersätta Sterling? Vi har två olika roller. Det är inte upp till mig att säga om det har kommit några erbjudanden från The Reds eller inte, förhoppningsvis ligger det svaret hos min agent.
— Med det sagt, jag upprepar – Jag. Vill. Vara. Kvar. Här.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply