Uppgifter Manchester United planerar storstädning – på plats i Saudiarabien

Uppgifter Manchester United planerar storstädning - på plats i Saudiarabien

Manchester United vill storstäda under de kommande månaderna. Nu ska klubben ha skickat en representant till Saudiarabien för att försöka sälja flera stjärnor i januari.

Mycket händer i Manchester United både på och utanför planen. Då kräftgången fortsätter i Premier League jobbar klubbledningen för att förstärka truppen till vårsäsongen men innan dess vill man göra sig av med flertalet spelare för att få in pengar. Nu kommer uppgifter om att United skickat en representant till Saudiarabien för att försöka sälja flera av de större namnen i truppen.

Enligt Daily Mail ska Manchester Uniteds fotbollsdirektör John Murtough ha rest till Saudiarabien för ett par veckor sedan för att försöka sälja fyra spelare. Tidningen skriver att Jadon Sancho, Raphael Varane, Anthony Martial och Casemiro är de namn som diskuterades under visiten i Saudiarabien. Det är dock oklart hur utgången av besöket blev.

Samtidigt rapporterar Manchester Evening News att Raphael Varane hoppas att United använder sig av den förlängningsoption på ett år som finns i kontraktet. Detta då den nuvarande överenskommelsen går ut till sommaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Nya storklubbar följer Lucas Bergvall

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365