Uppgifter: Manchester City vill värva Jose Maria Giménez i vinter

Uppgifter- Manchester City vill värva Jose Maria Giménez i vinter

Jose Maria Giménez på Citys radar

Enligt uppgifter i italiensk press vill Juventus värva den uruguayanske mittbacken, men nu har man även fått konkurrens från Manchester City med Pep Guardiola i spetsen.

Jose Maria Giménez har under de senaste åren kopplats ihop med flera storklubbar. Framför allt är det storklubbarna i Premier League som sagts vara på jakt efter försvararen samtidigt som även Juventus ska ha varit med i jakten. För några dagar sen kom uppgifter om att Juventus kommer försöka värva försvarsstjärnan under det kommande vinterfönstret men man kommer inte vara ensamma.Nu kommer nämligen uppgifter om att Manchester City kommer försöka övertala spelaren om en flytt till Etihad Stadium antingen i vinter eller nästa sommar då han i så fall skulle ansluta gratis. Giménez kontrakt går nämligen ut efter säsongen och det är oklart om han kommer stanna i den spanska huvudstaden eller om det blir en flytt.

Uppgifter- Manchester City vill värva Jose Maria Giménez i vinter

Om spelaren lämnar redan i vinter kan Atlético Madrid få en bra summa för 22-åringen. Giménez utköpsklausul ligger nämligen på 65 miljoner euro, det är dock oklart hur mycket Manchester City kan tänka sig att betala för spelaren med sex månader kvar på kontraktet.

Uppgifter- Manchester City vill värva Jose Maria Giménez i vinter
INFO: Missa inte stormötet Malmö FF – AIK och läs allt om Malmö FF AIK livestream, var man kan streama Malmö FF AIK samt Malmö FF AIK stream

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply