Real Madrid vill värva Mauro Icardi från Inter i vinter

bet365

Real Madrid vill värva Mauro Icardi från Inter i vinter

Icardi på Real Madrids önskelista i vinter

Enligt både spansk och italiensk press sägs Real Madrid vilja värva en anfallare i vinter och man har flera namn man har valt att sikta in sig på. Det senaste i mängden är Mauro Icardi från Inter.

Real Madrid har denna säsong inte inlett lika imponerande som man avslutade den förra. Man har tappat poäng mot bland annat Levante och Real Betis hemma på Estadio Santiago Bernabéu och en av anledningarna till det hela är målskyttet. Då både Cristiano Ronaldo och Gareth Bale varit borta från spel har mycket hängt på Karim Benzema, fransmannen har dock inte kunnat axla rollen som lagets målgörare, något som gjort att Real Madrid ligger trea i La Liga med åtta omgångar spelade.

Real Madrid vill värva Mauro Icardi från Inter i vinter

Karim Benzema förlängde kontraktet med Real Madrid för endast några veckor sen men trots det ska den spanska huvudstadsklubben vara på jakt efter en anfallare. Det har tidigare pratats om bland annat Harry Kane men nu ska en ny spelare ha sats upp på klubbens önskelista. Enligt rapporter från både Italien och Spanien ska Real Madrid nu ha riktat blickarna mot Mauro Icardi. Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt med Inter som sträcker sig till och med sommaren 2021 samtidigt som han har en utköpsklausul på 110 miljoner euro.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2017/2018

Real Madrid vill värva Mauro Icardi från Inter i vinter

INFO: Missa inte stormötet Malmö FF – AIK och läs allt om Malmö FF AIK livestream, var man kan streama Malmö FF AIK samt Malmö FF AIK stream

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply