Uppgifter: Liverpool vill ersätta Coutinho med Julian Draxler

 Uppgifter- Liverpool vill ersätta Coutinho med Julian Draxler

Liverpool förbereder bud på Draxler – om Coutinho lämnar

Enligt både fransk och engelsk press ska Liverpool ha siktat in sig på att värva Julian Draxler om man bestämmer sig för att sälja Philippe Coutinho.

Att Liverpool kan komma att sälja Coutinho ser mer och mer troligt ut. Trots att engelsmännen vid flera tillfällen ska ha påpekat att man inte tänker sälja sin brasilianska storstjärna, inte ens för 200 miljoner euro. Spelaren själv har indirekt bekräftat att han vill lämna Anfield för spel i FC Barcelona och nu sägs Liverpool vara ute efter en ersättare till Coutinho, om han skulle komma att lämna under januarifönstret.

Enligt både fransk och engelsk press ska Liverpool ha bestämt sig för att värva Julian Draxler som ersättare till Coutinho om en affär blir av. Tysken som lämnade Wolfsburg för spel i Paris Saint-Germain för drygt ett år sen har inte lyckats ta en startplats i det stjärnspäckade storlaget och ska vara beredd att lämna Parc des Princes för spel på annat håll i hopp om speltid. 24-åringen har tidigare kopplats ihop med flertalet klubbar i Premier League och nu ska alltså The Reds vara de som är mest intresserade av en värvning.

SE ÄVEN: Alla vinnare från FIFA Awards – The Best!

Uppgifter- Liverpool vill ersätta Coutinho med Julian Draxler

Det är oklart hur mycket PSG kräver för att släppa mittfältaren men då han sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 kommer det inte vara någon liten prislapp man kommer begära. Draxler finns dock inte med i tränaren Unai Emerys planer och kan komma att lämna för en inte allt för hög summa.

Även Bayern Munchen och Inter ska vara på jakt efter Draxler.

SE ÄVEN: Liverpool-stjärnornas löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply