Topp 10: bästa frisparksskyttarna på FIFA 18

Topp-20-Bästa-målvakter-på-FIFA-18

Topp 10 bästa frisparksskyttarna enligt FIFA 18 Player Ratings

Vilka är de bästa frisparksskyttarna i FIFA 18? Vem är den bästa frisparksskytten i FIFA 18? Vem är den längsta frisparksskytten i FIFA 18? Det är nu vi går igenom vem som är den bästa frisparksskytten på FIFA 18 och vilka som är de bästa frisparksskyttarna.

En frispark måste vara väl utfärd för att resultera i ett mål. Har man en bra frisparksskytt kan det leda till att ett lag får flera bonusmål per säsong. Detsamma gäller på FIFA 18, där en bra frisparksskytt kan vinna matcher åt dig. Därför ger vi er nu de tio bästa frisparksskyttarna på FIFA 18. Vissa av frisparksskyttarna på listan kanske inte har den position du trott eller förväntat dig då FIFA kanske inte alltid har rätt, men det är ingen tvekan om att namnen på listan är de som är de bästa frisparksskyttarna på FIFA 18.

 FIFA 18 finns det mycket att tänka på för att bli bäst, allt från den bästa målvakten och de bästa försvararna till största arenorna samt vilka som är de bästa spelarna på spelet!

Topp 10- bästa frisparksskyttarna på FIFA 18

Topp 10 bästa frisparksskyttarna i FIFA 18

FIFA Ultimate Team i FIFA 18. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Du kan köpa FIFA 18 hos Spelbutiken, CDONEA Sports som är några av de största aktörerna som är billigast just nu! Till Spelbutiken =>

 

LISTA: Tio bästa frisparksskyttarna FIFA 18 Player Ratings

Här är de tio bästa frisparksskyttarna du kan ha i FIFA 18. Listan är baserad på fakta från Easports.com.

10. Memphis Depay – Lyon (Frankrike)

Topp 10: bästa frisparksskyttarna på FIFA 18

Lyons frisparksskytt Depay inleder topp 10-listan. Holländaren misslyckades under sin tid i Manchester United, men även där kunde hans talang vid frisparkar ses vid vissa tillfällen. I Lyon har han utvecklat sitt skytte och därför får han plats på denna lista.

9. Shunsuke Nakamura – Jubilo Iwata (Japan)

Topp 10: bästa frisparksskyttarna på FIFA 18

De som har följt fotbollen under de senaste 15 åren är knappast förvånade över att Shunsuke Nakamura platsar på den här listan. Under sin tid i Celtic var han en frisparksskytt av högsta kvalitet. Det har han fortsatt att vara sedan han lämnade europeisk fotboll och flyttade hem till Japan.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply