Topp 10: bästa frisparksskyttarna på FIFA 18

Topp 10 bästa frisparksskyttarna enligt FIFA 18 Player Ratings

Vilka är de bästa frisparksskyttarna i FIFA 18? Vem är den bästa frisparksskytten i FIFA 18? Vem är den längsta frisparksskytten i FIFA 18? Det är nu vi går igenom vem som är den bästa frisparksskytten på FIFA 18 och vilka som är de bästa frisparksskyttarna.

En frispark måste vara väl utfärd för att resultera i ett mål. Har man en bra frisparksskytt kan det leda till att ett lag får flera bonusmål per säsong. Detsamma gäller på FIFA 18, där en bra frisparksskytt kan vinna matcher åt dig. Därför ger vi er nu de tio bästa frisparksskyttarna på FIFA 18. Vissa av frisparksskyttarna på listan kanske inte har den position du trott eller förväntat dig då FIFA kanske inte alltid har rätt, men det är ingen tvekan om att namnen på listan är de som är de bästa frisparksskyttarna på FIFA 18.

 FIFA 18 finns det mycket att tänka på för att bli bäst, allt från den bästa målvakten och de bästa försvararna till största arenorna samt vilka som är de bästa spelarna på spelet!

Topp 10 bästa frisparksskyttarna i FIFA 18

FIFA Ultimate Team i FIFA 18. Samtliga bilder är hämtade från EASports.com.

Du kan köpa FIFA 18 hos Spelbutiken, CDONEA Sports som är några av de största aktörerna som är billigast just nu! Till Spelbutiken =>

LISTA: Tio bästa frisparksskyttarna FIFA 18 Player Ratings

Här är de tio bästa frisparksskyttarna du kan ha i FIFA 18. Listan är baserad på fakta från Easports.com.

10. Memphis Depay – Lyon (Frankrike)

Lyons frisparksskytt Depay inleder topp 10-listan. Holländaren misslyckades under sin tid i Manchester United, men även där kunde hans talang vid frisparkar ses vid vissa tillfällen. I Lyon har han utvecklat sitt skytte och därför får han plats på denna lista.

9. Shunsuke Nakamura – Jubilo Iwata (Japan)

De som har följt fotbollen under de senaste 15 åren är knappast förvånade över att Shunsuke Nakamura platsar på den här listan. Under sin tid i Celtic var han en frisparksskytt av högsta kvalitet. Det har han fortsatt att vara sedan han lämnade europeisk fotboll och flyttade hem till Japan.

8. Gylfi Sigurðsson – Everton (England)

Nordens enda representant på den här listan är Gylfi Sigurðsson. Islänningen är fruktad för sitt frisparksskytte. Befinner man sig i hans motståndarlag är det viktigt att inte dra på sig frisparkar nära det egna målet. Det kan straffa sig.

7. Marvin Plattenhardt – Hertha Berlin (Tyskland)

Marvin Plattenhardt är den bästa frisparksskytten i Bundesliga på FIFA 18. Han placerar sig på sjunde plats på den här listan.

6. Lionel Messi – Barcelona (Spanien)

Under de senaste åren har Lionel Messi utvecklat sitt frisparksskytte. Numera ses han som en av de bästa på detta i världen. På den här lista placerar han sig på plats sex.

5. Daniel Parejo – Valencia (Spanien)

Daniel Parejo hittar vi på plats fem, vilket vissa skulle se som lite otippat. Spanjoren är inte en av de mest kända spelarna på den här listan, men han är väldigt duktig på att ta frisparkar.

4. Dimitri Payet – Marseille (Frankrike)

Dimitri Payet är en av världens bästa frisparksskyttarEA Sports placerar honom som den fjärde bästa av alla spelare i FIFA 18 i det här avseendet.

3. Miralem Pjanic – Juventus (Italien)

Miralem Pjanic besitter många kvaliteter. En av de är hans frisparksskytte. Han är fruktad i Serie A för sina egenskaper vid fasta situationer.

2. Hakan Çalhanoğlu- AC Milan (Italien)

Milans frisparksskytt Hakan Çalhanoğlu är den näst bästa på spelet. Precis som tidigare år är han med i toppen på listan. Det räcker med att se hans kvalitet vid frisparkar för att förstå varför.

1. Andrea Pirlo – New York City FC (USA)

Andrea Pirlo är den bästa frisparksskytten på FIFA 18. Italienaren är bäst i världen på den här typen av fast situation, enligt EA Sports. Har man sett hans frisparkar så förstår man varför.

Fler listor om FIFA 18

Här kan du köpa FIFA 18 billigt

Du kan köpa FIFA 18 hos Spelbutiken, CDON, EASports som är några av de största aktörerna som är billigast just nu! Till Spelbutiken =>

Ifall du vill köpa FIFA 18 billigt så bör du läsa hur mycket FIFA 18 kostar, billigaste pris? Silly Season har även gjort en sammanställning av FIFA 18 priset hos olika företag och har hittat de billigaste FIFA 18 spelen! För att förköpa FIFA 18 och köp FIFA 18 billigt. Se vår jämförelse av priset för de olika FIFA 18-konsolerna PC, PS3, PS4 och Xbox360 och Xbox One för att köpa FIFA 18 billigt. Här kan du läsa mer om hur du kan förhandsboka FIFA 18 billigt!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply