Uppgifter: Liverpool intresserade av Krychowiak

Uppgifter: Liverpool intresserade av Krychowiak

Krychowiak till Liverpool?

Enligt brittisk press ska mittfältaren vara ett av de alternativ som Liverpool tänker på till mittfältslinjen. Detta för att förstärka truppen under sommarens transferfönster.

Grzegorz Krychowiak lämnade Sevilla för några år sedan för spel i Paris Saint-Germain. Det har dock inte riktigt gått som polacken hoppats på och efter att den gångna säsongen varit utlånad till West Bromwich ser en återkomst till den franska huvudstaden svår ut. Nu har en rad klubbar hört av sig angående spelarens framtid och en av de är Liverpool.

Det är brittisk press som skriver att The Reds ska vara intresserade av att hämta in Krychowiak efter att man släppt iväg Emre Can som skrivit på för Juventus. Det ärThe Sun som menar att Klopp gärna ser att en värvning av 28-åringen blir av och att man kommer försöka övertala Krychowiak om en flytt. Det kommer dock inte vara någon lätt uppgift. Den polske mittfältaren ska inte vara helt övertygad om en flytt till Anfield med tanke på konkurrensen som finns på spelarens position.

Det återstår att se var mittfältaren spelar sin fotboll den kommande säsongen. Det är dock inte speciellt trovärdigt att han stannar på Parc des Princes då fransmännen valt att göra nya och större investeringar under de senaste två åren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply