Uppgifter: Leon Goretzka väljer spel i Barcelona i vinter

bet365
Uppgifter: Leon Goretzka väljer spel i Barcelona i vinter

Goretzka vill till Barca

Den tyske supertalangen har bestämt sig för att lämna Schalke 04 och skriva på för FC Barcelona. Spelarens agent ska vara medveten om beslutet och en flytt kan komma att bli av redan i vinter.

Leon Goretzka är ett namn på mångas läppar. Spelaren som slagit igenom i Schalke 04 och det tyska landslaget finns på önskelistan hos flera av Europas största klubbar och nu har spelaren själv bestämt sig för var han vill flytta. Enligt uppgifter till spansk press ska Goretzka nämligen ha siktat in sig på en flytt till Barcelona i vinter och nu hoppas 22-åringen att en övergång blir av inom kort.

Uppgifter- Leon Goretzka väljer spel i Barcelona i vinter

Tidigare har flera klubbar visat ett stort intresse för Goretzka, bland annat Arsenal och Liverpool, men nu kan han istället alltså flytta till Spanien. Det är dock oklart om han lämnar i vinter eller nästa sommar. Schalke 04 vill nämligen behålla sin stortalang för att på så sätt säkra spel i Champions League nästa säsong och det återstår att se vad som händer med den Bochumfödde mittfältaren.

Goretzka ska även ha pratat med sin landsman Marc Andre ter-Stegen om en eventuell flytt, något som gjort att han blivit övertygad om att välja en flytt till nordöstra Spanien.

SE ÄVEN: Barcelona-stjärnornas löner 2017/2018

Uppgifter- Leon Goretzka väljer spel i Barcelona i vinter

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply