Uppgifter: Kamara nära Malmö FF – Pawel Cibicki i motsatt riktning?

Uppgifter: Kamara nära Malmö FF - Pawel Cibicki i motsatt riktning?

Alhassan Kamara allt närmare MFF

Enligt Kvällsposten har Malmö FF lagt ett bud värt 5 miljoner kronor, men Örebro vill ha mer och nu försöker Skåneklubben inkludera Pawel Cibicki i en deal.

Malmö FF är på jakt efter att värva en anfallare, detta efter att Augsburg tar hem Nikola Djurdjic i vinter. Tidigare har det ryktats om att man velat värva från Falkenbergs FF, men efter att det stod klart att Gustaf Nilsson skriver på för Bröndby har klubben ny flyttat blickarna och sägs ha beslutat sig satsa på ÖrebroAlhassan Kamara som ska vara nära ett klubbyte.

Enligt Kvällsposten fattas det endast detaljer innan spelaren går till MFF men ännu är man inte överens om priset. Malmö FF ska ha erbjudit fem miljoner kronor för spelaren men ska ha fått bjudet nekat av ÖSK. Närke-klubben vill enligt uppgifter ha tio miljoner för spelaren men kan komma att nöja sig med åtta miljoner.

MFFs klubbledning ska inte vara beredda att betala mer än de fem miljoner man tidigare erbjudit och ska nu ha erbjudit samma summa fast inkluderad anfallaren Pawel Cibicki i affären. Det är dock oklart vad spelaren vill då han även jagas av bland annat Wisla Krakow.

 

– Vi får se vad som händer med Pawel. Det vi gör nu är att titta på en lösning som är bäst för honom. Vi är öppen för det mesta, säger hans agent Nima Modyr till Kvällsposten.

Agenten öppnar för ÖSK, men berättar att även Jönköpings Södra visar intresse.

Örebro kan vara ett alternativ. Men om Pawel ska lämna MFF ska det vara för en klubb där han får spela. Så är det bara. Det finns ett par andra alternativ. Bland annat Jönköping Södra och ett par alternativ i Polen, säger Modyr till Kvällsposten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply