Uppgifter: Alhassan “Crespo” Kamara detaljer från Malmö FF

Uppgifter: Alhassan "Crespo" Kamara detaljer från Malmö FF

Malmö FF köper Alhassan Kamara?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att Alhassan Kamara skulle vara på gång till Malmö FF, nu kommenterar spelaren själv situationen.

Att Malmö FF ska vara intresserade av Alhassan Kamara har varit på tapeten under en längre tid. Nu verkar det dock endast vara detaljer från att en affär ska bli av. På onsdagen skrev Fotbollskanalen att anfallaren skulle vara nära att lämna Örebro SK för spel på Swedbank Stadion och nu säger spelaren själv till Nerikes Allehanda att han inte utesluter en affär.

– Jag såg igår att tidningarna skrev om det. Vad som händer framöver får vi se, men som alla vet har jag ett år kvar på mitt kontrakt här. Jag är tillbaka i träning och är helt frisk så jag ger ÖSK min respekt och jag ger min agent respekt. Det är därför jag inte kan kommentera mer förrän min agent och ÖSK har tagit hand om allt, säger Crespo till NA.

22-åringens agent är Martin Dahlin och Kamara hoppas att allt löser sig på ett bra sätt..

– Jag litar på min agent och jag litar på ÖSK att allt kommer lösa sig på ett bra sätt. För min del handlar det om att göra mitt jobb och vara så professionell som möjligt, säger Crespo.

Malmö FF ska enligt Fotbollskanalen ha varit intresserade av anfallaren under en längre tid men att hans skador, som stoppade honom från spel hela 2015, gjorde att klubben valde att avvakta.

– Att vara tillbaka från skadan är det bästa som har hänt i min karriär. För mig handlar fotboll inte bara om fotboll. Det handlar om att ha roligt, det var därför jag en gång började spela. Nu njuter jag av att vara tillbaka på planen igen och att få känna mig som en del av laget. Jag försöker ta allting med ett leende och ha roligt. Det är allt som betyder något, säger Crespo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply