bet365

Uppgifter: Juventus siktar in sig på Jose María Giménez

Uppgifter- Juventus siktar in sig på Jose María Giménez

Juventus vill värva Atlético-försvararen

Enligt uppgifter i italiensk press vill Juventus förstärka försvarslinjen till nästa säsong och ska nu ha hittat ett namn man vill satsa på. Jose María Giménez från Atlético Madrid sägs vara den utvalda och nu vill försöka komma överens med spelaren.

Jose Maria Giménez är en viktig del av Atlético Madrids försvarsspel, detta trots att han ofta ses som tredje mittback bakom landsmannen Diego Godín och Stefan Savic. Simeone håller dock inte inne med att rotera bland sina mittbackar och denna säsong har det blivit sex matcher och ett mål för mittbacken.

Simeone ser Giménez som en viktig spelare men 22-åringen själv ska inte vara lika säker på sin plats i laget. Atlético Madrid vill förlänga kontraktet med mittbacken men Giménez själv sägs inte vara speciellt nöjd med situationen i klubben, något som kan göra att han lämnar inom kort. Det nuvarande kontraktet med den spanska huvudstadsklubben går ut efter säsongen och nu finns det flertalet klubbar som är beredda att betala vad som krävs för att värva Giménez. Enligt Tuttosport ska bland annat Juventus vara intresserade av spelarens tjänster efter att ha tappat Leonardo Bonucci till AC Milan i somras.

Uppgifter- Juventus siktar in sig på Jose María Giménez

Giménez kontrakt med Atlético Madrid går ut efter säsongen och har en utköpsklausul på 65 miljoner euro, en prislapp den spanska huvudstadsklubben inte ska vara speciellt intresserade av att sänka. Samtidigt kan man vara tvungna att acceptera att lägre pris då det endast återstår sex månader av spelarens kontrakt i vinter.

SE ÄVEN: LISTA: 10 Fotbollsspelare som begått brott

Uppgifter- Juventus siktar in sig på Jose María Giménez
INFO: Missa inte Braekhus vs Lauren på tv! Här hittar du om vilken kanal visar Braekhus vs Lauren samt Braekhus vs Lauren vilken kanal!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply