Uppgifter: Juventus nära värvning av Darmian

Uppgifter: Juventus nära värvning av Darmian

Darmian till Juventus

Italienaren som inte finns med i Jose Mourinhos planer ser ut att ha hittat en ny klubbadress. Det är nämligen Juventus som vill betala för att knyta till sig spelarens tjänster.

Matteo Darmian är inne på sina sista matcher som Manchester United-spelare. Italienaren har inte någon plats i Jose Mourinhos planer inför nästa säsong och nu skriver italiensk press att en flytt tillbaka till Serie A ska vara nära. Det är TuttoSport som i sin måndagsupplaga skriver att förhandlingarna är långt gångna och att det hela kommer att bli klart efter FA-cupfinalen som spelas den 19 maj. Spelaren har kontrakt med United till och med sommaren 2019 med option på ytterligare ett år men någon fortsättning ser det inte ut att bli. Det är dock oklart hur mycket den gamla damen skulle komma att betala för Darmian som är inne på sin tredje säsong på Old Trafford.

Uppgifter: Juventus nära värvning av Darmian

Ersättare till Alex Sandro

Det mesta tyder på att Juventus värvar min Darmian som en ersättare till Alex Sandro. Brassen har under de senaste månaderna kopplats ihop med en flytt och nu kan det hela bli av då man hittat en ersättare. Sandro skulle vid en flytt komma att kosta över 80 miljoner euro. En summa som Juventus tidigare tackat nej till då Chelsea kom med ett bud.

SE ÄVEN: Bekräftar: Jagade spelaren nära att förlänga med Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply