Uppgifter: James Rodríguez vill återvända till Real Madrid

James Rodríguez tillbaka till Real Madrid?

Colombianen som för närvarande är på lån hos Bayern München ska enligt spansk press vilja återvända till Real Madrid. 

James Rodríguez slog sommaren 2014 igenom i Fotbolls-VM. Han köptes då av Real Madrid för en summa på 75 miljoner euro och stod för en fin förstasäsong. Därefter har det dock inte gått lika bra för storstjärnan som fick sparsamt med speltid hos marängerna. Det hela gjorde att han sommaren 2017 lämnade på lån till Bayern München och nu har mittfältaren hittat rätt på Allianz Arena.

De senaste ändringarna i Real Madrid har dock gjort att James Rodríguez gärna vill återvända till Santiago Bernabéu. Efter att lagets tränare Zinedine Zidane sagt upp sig från tränarposten i den spanska huvudstadsklubben och Carlo Ancelotti inte längre är tränare i Bayern Munchen vill James Rodríguez nu flytta tillbaka till La Liga. Det är spansk press som under fredagsmorgonen kommer fram med uppgifter men det kommer inte bli någon lätt uppgifter. Real Madrid måste nämligen förhandla med FC Bayern för att en flytt ska bli av. De tyska giganterna har kontrakt med spelaren till och med sommaren 2019 tillsammans med en köpoption.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar James Rodríguez

Med en ny tränare vill James flytta tillbaka till marängerna efter en fin säsong på Allianz Arena. Det gångna spelåret lyckades colombianen slå till med åtta mål och 14 assist på 39 matcher och med ett tränarbyte även i Bayern München kan spelarens framtid ny ändra riktning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply