Barcelona lägger nytt bud på Willian

Barcelona lägger nytt bud på Willian

Vill köpa brassen – det kostar han

Barcelona fortsätter att vara intresserade av Chelsea-stjärnan Willian. Enligt SSN ska klubben nu vara beredda på att lägga ett bud – igen.

Det har varit en del klubbar som ryckt i Willian, så väl som i sommar som under det förra året. En av de som ryckt mest är Manchester United. Det då Jose Mourinho sedan tiden i Chelsea ska vara väldigt förtjust i mittfältaren. En övergång som dock skulle kunna komma att kosta rejält.

För förut har brassen inte varit till salu. Men nu ska dock London-klubben ha kommit fram till en prislapp. Det är något som den spanska tidningen Mundo Deportivo rapporterar. Det kommer att kosta FC Barcelona runt 850 miljoner kronor för att värva spelarens om varit i Ryssland under sommaren för att spela med det brasilianska landslaget.

Barcelona närmast

SE HÄR: Rasmus Dahlin årslön

Faktum är att det dock är Barcelona som är närmast en flytt. Den spanska klubben uppges vilja få brassestjärnan att gå till Willian. Det här ska då bli den katalanska storklubbens andra bud på spelaren. Första gången sa dock Chelsea nej.

Nu har det dock satts en prislapp, samtidigt som Willian inte ska vilja spela i London-laget nästa säsong, då de missade spel i Champions League för den kommande säsongen. Barca väntas betala närmare 900 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply