Uppgifter: Illarramendi nobbar Liverpool

Mittfältaren vill slå sig in i Real Madrid

Den centrale mittfältaren Asier Illarramendi har länakts bort från Real Madrid. Nu kommer dock uppgifter som säger att han nobbar Liverpool för att istället kämpa för sin plats i Los Blancos.

Den spanske spelaren Asier Illarramendi har till och från länkats bort från den spanska storklubben Real Madrid, mycket på grund av den hårda konkurrens som råder på Santiago Bernabeu. Bland annat har den brittiska storklubben Liverpool samt hans förra klubb Real Sociedad, som han lämnade för Madrid-klubben för en summa på 38 miljoner euro.

Känner förtroende från Rafael Benitez

Nu talar dock det mesta för att stjärnan trots allt blir kvar på Santiago Bernabeu. Den spanske mittfältaren ska nämligen enligt dagens uppgifter från spanska tabloiden Marca ha nobbat chansen att få spela Premier League-fotboll med The Reds. Anledningen ska vara att han helt enkelt känner att han har förtroendet från managern Rafa Benitez, som ska tro att spelaren haft ren otur de senaste två säsongerna.

Kommer få mer speltid i Los Blancos

Marca skriver vidare att det är många kvaliteter som Asier Illarramendi besitter som taktikern gillar hos en central mittfältare, där en jämförelse görs med den numera Bayern München-spelande spanjoren Xabi Alonso. Uppgifterna säger avslutningvis att spelaren som är inställd på att slåss för sin speltid på Santiago Bernabeu, kommer få mer förtroende den kommande säsongen då Benitez inte vill överbelasta Luka Modric och Toni Kroos. Däremot kan Lucas Silva få lämna klubben, förmodligen på lån, då Casemiro i dagsläget går före i hierarkin.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365