Uppgifter: Ilkay Gündogan har skrivit på för Manchester City

Uppgifter: Ilkay Gündogan har skrivit på för Manchester City

Gündogan lämnar Borussia Dortmund för spel i Manchester City

Enligt tysk media ska Ilkay Gündogan bestämt sig för att lämna Dortmund och ansluta till Pep Guardiolas Manchester City nästa säsong.

Transfersagan med Ilkay Gündogan till Manchester City ser ut att leda till ett lyckligt slut, i alla fall för spelaren själv och den köpande klubben. Enligt tyska Sport Bild ska spelaren ha bestämt sig för en flytt till Etihad Stadium nästa säsong och priset för övergången ska ligga på drygt 30 miljoner pund.

Gündogan sägs ha skrivit på ett femårstavtal med Manchester City och efter säsongen förväntas affären göras offentlig.

Även Henrikh Mkhitaryan kan lämna

Det är Tuttosport som skriver att Juventus vill värva Dortmunds mittfältsstjärna Henrikh Mkhitaryan i sommar. Spelaren sitter på kontrakt som löper ut sommaren 2017, om man inte skulle komma överens gällande en förlängning inom en snar framtid kommer en flytt till sommaren bli högaktuell för att klubben inte ska behöva släppa stjärnan gratis nästa år.

Mkhitaryan anslöt sig till Bundesliga-klubben för tre år sedan från Shakhtar Donetsk men har först i år funnit sig tillrätta i laget. 27-åringen har varit de svartgulas främste poängplockare den här säsongen och har ryktats till Liverpool där Jürgen Klopp numera är huvudtränare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply