Uppgifter: Flera spelare kan lämna Arsenal i sommar

bet365
Uppgifter: Flera spelare kan lämna Arsenal i sommar

Flykt från Arsenal i sommar

Skulle Arsenal inte ta sig till Champions League den kommande säsongen pekar det mesta på att man kommer tvingas göra sig av med flertalet spelare.

Det mesta tyder på att det kommer bli en revolution i Arsenal under den kommande sommaren. För ett par dagar sen stod det klart att Arsene Wenger lämnar Arsenal efter hela 22 år i klubben. Det är dock inte bara fransmannen som kommer att lämna i sommar. Flertalet spelare i truppen kan även ha gjort sitt på Emirates Stadium. Det finns flera namn som inte kommer fortsätta i klubben och bland de finns Lucas Pérez, Joel Campbell och Carl Jenkinson som kommer tillbaka från lån.

Det kan dock bli ännu fler spelare om man inte skulle kvalificera sig till Champions League den kommande säsongen. Héctor Bellerín och Jack Wilshere har flertalet bud från storklubbar efter sig och detta kan vara deras sista tid i klubben. Även Aaron Ramsey, Callum Chambers, Danny Welbeck och David Ospina ska inte ha någon framtid i den rödvita klubben. Här ska det dock inte finnas något större intresse för någon affär.

Källa: Daily Mirror

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply