bet365

Juventus förhandlar om att köpa tillbaka Pogba

Juventus förhandlar om att köpa tillbaka Pogba

Pogba tillbaka till Juventus?

Enligt brittisk press ska Juventus ha kontaktat Mino Raiola för att försöka köpa tillbaka Paul Pogba under sommarens transferfönster.

Det har pratats mycket kring Paul Pogba under de senaste månaderna. Fransmannen sägs inte vara helt överens med Jose Mourinho på Manchester Uniteds bänk. Allt från fel position på planen till en för låg lön har gjort att Pogba inte har trivts på Old Trafford under det senaste halvåret och många har pratat om att spelaren nu kan vara på väg bort.

Det är framför allt FC BarcelonaReal Madrid och Paris Saint-Germain som det pratats om kan bli nästa destination för fransmannen. På söndagsförmiddagen kommer dock nya uppgifter om att det kan bli en överraskande flytt från den franske landslagsmannen. Det är den italienska tidningen Tuttosport som i sin söndagsupplaga skriver att Juventus vill värva tillbaka Paul Pogba till Allianz Stadium under det kommande transferfönstret. Pogba spenderade fyra säsonger i Turin innan han återvände till Manchester United sommaren 2016.

Pogba sitter för närvarande på ett kontrakt som binder honom till The Red Devils till och med sommaren 2021 med option på ytterligare ett år. Pogba sitter på en lön på 13 miljoner euro per säsong. Det är dock oklart om han är villig att gå ner i lön för att flytta tillbaka till Serie A efter endast två säsonger på de brittiska öarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply