Uppgifter: Endast då skriver Hazard på för Real Madrid

Uppgifter- Endast då skriver Hazard på för Real Madrid

Hazard flirtar med Real Madrid

Eden Hazard som vid flera tillfällen jagats av Real Madrid kan enligt uppgifter komma att skriva på för marängerna. Han har dock ett krav för att gå till La Liga.

Real Madrid vill alltid värva de största och bästa spelarna. Ett namn som Zinedine Zidane gillar väldigt mycket är Chelseas belgiske superstjärna Eden Hazard och ser gärna att en värvning blir av nästa sommar. Det kommer dock bli långt från en lätt uppgift att värva Hazard. Chelsea har inga intentioner på att sälja sin storstjärna men kan komma att få fram en deal med Real Madrid om priset är rätt. Spelaren kan själv tänka sig att byta Stamford Bridge mot Estadio Santiago Bernabéu, men endast på ett villkor.

Uppgifter- Endast då skriver Hazard på för Real Madrid

Enligt spanska Don Balon ska Hazard ha meddelat den spanska huvudstadsklubben att han endast vill ansluta om han får som han vill. 26-åringen vill nämligen bli försäkrad om att han skulle vara en av de största stjärnorna i laget och få spela varje match. Detta precis som Cristiano Ronaldo.

Eden Hazards kontrakt med Chelsea sträcker sig till och med sommaren 2020.

Skulle Hazard ansluta till Real Madrid är dagarna räknade för Gareth Bale i klubben. Walesaren har dragits med flera skador sen han anslöt från Tottenham Hotspur sommaren 2013 och trots att han sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2022 kan det bli en flytt från madrid om Hazard skulle ansluta.

Uppgifter- Endast då skriver Hazard på för Real Madrid

Även Harry Kane ska finnas på Real Madrids önskelista. Eden Hazard är dock den som står som nummer ett på ZIdanes önskelista.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Hazard i Chelsea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply