Simone Zaza skadad – missar mötet med Sverige

Simone Zaza skadad - missar mötet med Sverige

Simone Zaza missar Sverige-matchen på fredagskvällen

Enligt italiensk press kommer Simone Zaza inte vara tillgänglig för spel efter att ha skadat sig på lagets träning under torsdagskvällen.

På fredagskvällen spelas Sverige – Italien på Friends Arena. Det är det första av två möten i Playoff till VM 2018. Under torsdagen genomförde Italien sin sista träning innan match och enligt Calciomercato kommer nu uppgifter som italienarna inte vill höra. Siten rapporterar nämligen att Simone Zaza är skadad och missar det första mötet mellan Sverige och Italien. Det sägs att Zaza åkt på en knäskada, dock känner Janne Andersson ingen lättnad.

– Konsekvensen blir ju att någon annan spelar. De har flera bra alternativ där framme så vi får se när vi kommer dit i morgon. I grunden är det ju så att ju fler spelare som är skadade desto bättre är det. Men de har flera bra alternativ.

Simone Zaza skadad - missar mötet med Sverige

Zaza utsågs i oktober till månadens spelare i La Liga och hyllas av Sveriges mittförsvarare Andreas Granqvist.

– En väldigt löpstark spelare, lite mer target kanske än de andra i deras trupp. Otroligt bra vänsterfot och har gjort det fantastiskt bra i den spanska ligan och Valencia. Så om han nu är skadad är det klart att det är en fördel för oss, säger Granqvist under presskonferensen.

Det är oklart hur vem som kommer ersätta Zaza i Italiens startelva mot Sverige.

Simone Zaza skadad - missar mötet med Sverige

Italien favoriter mot Sverige

Oavsett om Zaza kommer spela mot Sverige eller inte är Italien favoriter enligt flera spelbolag. Oddsen på Sverige – Italien är väldigt höga då det är två lag som kan spela smart, och har bra försvar. Det kommer dock inte bli lätt för Sverige då Italiens andra anfallare, Ciro Immobile även han är i storform inför fredagens möte.

SE ÄVEN: Speltips Sverige – Italien

LIVEODDS + SPEL LIVEODDS + SPEL LIVEODDS + SPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 spelkrediter i bonus + 1000 I BONUS
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Spela hos Betsafe på Sverige Italien
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Är du ute efter bra oddsbonusar har vi tagit fram marknadens bästa oddsbonusar har vi samlat alla oddsbonusar för betting online hos Sveriges största spelbolag. I och med denna match finns det väldigt många bettingsidor som har specialerbjudanden. När det kommer till spelbolag med bäst odds erbjuder vi alltid de bettingbolag som har licens inom EU.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365