Uppgifter: Barcelona i möte om att göra sig av med Arda Turan

Uppgifter- Barcelona i möte om att göra sig av med Arda Turan

Arda Turan nära att lämna Barca

Spelaren som anslöt till den spanska storklubben sommaren 2015 har inte lyckats ta en startplats och nu kommer rapporter om att man håller förhandlingar om en flytt för turken.

Arda Turan kommer allt närmre en flytt från Camp Nou. Efter drygt två år i Barcelona tyder det mesta på att den turkiske landslagsmittfätaren har gjort sitt i klubben och nu ligger Turans agent i förhandlingar om en flytt. Det är den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT  som rapporterar att spelarens agent Ahmet Bulut ska träffa klubben inom kort för att reda ut framtiden. Spelaren finns inte med i planerna varken för FC Barcelona eller lagets tränare Ernesto Valverde och nu vill man göra sig av med 30-åringen som sitter på en hög lön.

Uppgifter- Barcelona i möte om att göra sig av med Arda Turan

Arda Turan sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020. Han har även en lön som är mer än dubbelt så hög som andra viktiga spelare i truppen. En klubb som dock skulle vara beredda att betala vad som krävs för spelarens tjänster är Galatasaray. Till en början handlar det dock om ett lån av mittfältaren och den turkiska storklubben är beredda att betala 1,5 miljoner euro för att låna in spelaren säsongen ut. Klubbarna sägs vara nära att komma överens om en affär, men det fattas fortfarande detaljer innan det hela kan bli officiellt.

Även Besiktas ska tidigare ha visat intresse för Arda Turan.

Uppgifter- Barcelona i möte om att göra sig av med Arda Turan

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arda Turan i Barcelona

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply