bet365

Bekräftat: Jack Wilshere bekräftar kontraktsförhandlingar innan jul

Bekräftat- Jack Wilshere bekräftar kontraktsförhandlingar innan jul

Wilshere stannar i Arsenal

Tidigare har lokalpressen i London avslöjat att Jack Wilshere kommer förlänga sitt kontrakt med Arsenal inom kort. Nu bekräftar spelaren själv att han kommer stanna på Emirates Stadium flera säsonger till.

Det har inte varit lätt för Jack Wilshere under de senaste åren. Spelaren har dragits med flertalet skador och har aldrig riktigt lyckats ta en startplats i Arsene Wengers lagbygge. Det blev även en utlåning till Bournemouth under den gångna säsongen, något som ser ut att ha gjort susen för spelaren. Under de senaste dagarna har det nämligen pratats om att spelaren kan komma att förlänga sitt kontrakt med Arsenal. Nu bekräftar spelaren själv att man kommer titta på möjligheten för Wilshere att stanna på Emirates Stadium.

Bekräftat- Jack Wilshere bekräftar kontraktsförhandlingar innan jul

Wilshere bekräftar att man kommer inleda förhandlingar om att förlänga spelarens kontraktet redan innan juluppehållet och att man kommer försöka få till en överenskommelse så snabbt som möjligt. Mittfältarens kontrakt sträcker sig till och med nästa sommar och är efter årsskiftet fri att förhandla med en ny klubb.

Tidigare har det pratats om att spanska Real Betis vill värva Wilshere. Något som nu dock ser ut att inte bli av.

Bekräftat- Jack Wilshere bekräftar kontraktsförhandlingar innan jul

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365