bet365

Uppgifter: Real Betis jagar Jack Wilshere

Uppgifter- Real Betis jagar Jack Wilshere

Jack Wilshere till Real Betis?

Enligt spansk press vill Real Betis värva Jack Wilshere under det kommande transferfönstret. Engelsmannen sitter på ett kontrakt till och nästa sommar och skulle i så fall komma för en mindre summa, eller gratis nästa sommar.

Jack Wilshere har inte haft det lätt undet det senaste året. Efter att ha blivit utlånad till Bournemouth den gångna säsongen och på nytt blivit skadad återvände han i somras i hopp om en förbättring i Arsenal. Det har dock endast blivit 13 minuters spel i Premier League denna säsong och då 25-åringen sitter på ett utgående kontrakt kan han komma att lämna inom kort. Det saknas inte klubbar som är intresserad av spelarens tjänster och nu har ett nytt lag dykt upp i jakten på spelaren.

Uppgifter- Real Betis jagar Jack Wilshere

Enligt spanska Mundo Deportivo ska nämligen Real Betis jaga Jack Wilshere och försöka få till en övergång under det kommande halvåret. Real Betis ligger för närvarande på sjunde plats i La Liga och har endast ett par poäng upp till Europa League-plats.

Det är oklart vad spelaren själv tycker om budet från den andalusiska klubben men en sak är näst intill säker. Jack Wilshere kommer inte skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenal-stjärnorna 2017/2018

Uppgifter- Real Betis jagar Jack Wilshere

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply