Uppgifter: Dortmund vill köpa loss Batshuayi

Uppgifter: Dortmund vill köpa loss Batshuayi

Batshuayi kan köpas av Dortmund

Den tyska storklubben ska enligt uppgifter vara beredda att köpa loss Michy Batshuayi från Chelsea. Detta efter endast några veckor i klubben.

I januari genomfördes tre affärer med en dominoeffekt i Premier LeagueMichy Batshuayi lämnade Chelsea för spel i Borussia DortmundAubameyang flyttade till Arsenal och Olivier Giroud skrev på för Chelsea. Dortmund är det lag som fått bäst utdelning under de första veckorna och redan nu vill man köpa loss inlåningen.

Enligt rapporter i både tysk och engelsk media ska nämligen Dortmund vara intresserade att göra flytten för Batshuayi till klubben permanent. Detta efter tre mål på de inledande två matcherna. 24-åringen har kommit in väldigt bra i sin nya klubb och kan nu komma att stanna under en längre tid, i alla fall om klubben från Bundesliga får bestämma. Tyskarna ser belgaren som en bra ersättare till Aubameyang och en affär kan komma att bli av under transferfönstret i sommar.

SE ÄVEN: Uppgifter: Luis Enrique ersätter Antonio Conte i Chelsea

Anfallaren har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2021. Han köptes från Marseille sommaren 2016 för 39 miljoner euro. Hur mycket engelsmännen kräver för att släppa ’Bats’ är dock oklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply