Uppgifter: Neymar kommer skriva på för Real Madrid

bet365

Neymar till Real Madrid?

Ryktena kring en flytt för Neymar till Real Madrid verkar aldrig ta slut. Nu rapporterar Barcelonabaserad press brassen skriver på för marängerna nästa sommar.

Neymars transfersaga verkar ha tagit ny fart. Tidigare har både spelaren själv och PSGs klubbledning gått ut och sagt att brassen inte kommer lämna Parc des Princes inom det närmsta, men nu kan det ha ändrat sig.

Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som kommer med uppgifter om att Neymar kommer skriva på för Real Madrid sommaren 2019.

Uppgifter: Neymar kommer skriva på för Real Madrid

Missa inte: Real Madrid PSG TV Kanal, vilken kanal visar Real Madrid PSG samt Real Madrid PSG live stream

”Neymar har tröttnat på Ligue 1”

Tidigare har tidningen L’Equipe att superstjärnan inte trivs på Parc des Princes. Neymar som spelat i Ligue 1 sen sommaren 2017 sägs nu istället återvända till Spanien. Det har tidigare varit FC Barcelona som gällt för brassen men vid en återkomst till den iberiska halvön lär det bli en annan klubbadress.

Enligt tidningen ska nämligen ha i sikte att lämna PSG efter säsongen och flytta till Real Madrid, något som det pratats om under en längre tid. Neymar ska inte ha förväntat sig den låga nivån på ligan och har på 15 ligamatcher gjort 15 mål. I Champions League har det blivit 6 mål på 6 matcher och det hela ska ha gjort klubbledningen orolig.

I Real Madrid står man med öppna armar. Klubbens president Florentino Pérez har redan hintat om ett köp av brassen, detta samtidigt som Cristiano Ronaldo ser ut att lämna.

MISSA INTE: Speltips Real Madrid – PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply